Новел Недвижности

Се издава Локал во Карпош 2, Шифра: F1234

Општи информации:

Последна промена: 27/11/2018  
Населба: Карпош 2  
Локација:  
Површина: 97 m²
Број на соби:
Кат: пр+1 
Ентериер: Празен  
Централно Парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 350 €
Депозит: 350 €
Провизија: 50%

Се издава празен локал во Скопје, Карпош 2 со површина од 97 m2. Екстра: Централно Парно, Нова Зграда. Цена: 350 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 97 m2. Ekstra: Centralno Parno, Nova Zgrada. Cena: 350 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 97 m2. Ekstra: Centralno Parno, Nova Zgrada. Cena: 350 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.