Новел Недвижности

Се издава Локал во Капиштец, Шифра: F1191

Општи информации:

Последна промена: 03/04/2019  
Населба: Капиштец  
Локација:  
Површина: 20 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Реновиран:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 180 €
Депозит: 180 €
Провизија: 50%

Се издава празен локал во Скопје, Капиштец со површина од 20 m2. Екстра: Клима, Реновиран, Паркинг. Цена: 180 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 20 m2. Ekstra: Klima, Renoviran, Parking. Cena: 180 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 20 m2. Ekstra: Klima, Renoviran, Parking. Cena: 180 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.