Новел Недвижности

Се издава Локал во Кисела Вода, Шифра: F1144

Општи информации:

Последна промена: 09/11/2018  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 91 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 1300 €
Депозит: 1300 €
Провизија: 50%

Се издава празен локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 91 m2. Екстра: Нова Зграда, Излог. Цена: 1300 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 91 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Izlog. Cena: 1300 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 55 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 150 m²
1500 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 85 m²
93000 €
Се издава Локал во Дебар Маало 120 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 91 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Izlog. Cena: 1300 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.