Новел Недвижности

Се издава Локал во Аеродром, Шифра: F1114

Општи информации:

Последна промена: 06/09/2017  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 88 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Се издава празен локал во Скопје, Аеродром со површина од 88 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 250 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 88 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 250 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 88 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.