Новел Недвижности

Се издава Локал во Капиштец, Шифра: F1105

Општи информации:

Последна промена: 20/05/2017  
Населба: Капиштец  
Локација:  
Површина: 42 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 200 €
Депозит: 200 €
Провизија: 50%

Се издава празен локал во Скопје, Капиштец со површина од 42 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 200 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 42 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 200 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 42 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 200 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.