Новел Недвижности

Се издава Локал во Влае, Шифра: F1007

Општи информации:

Последна промена: 08/04/2019  
Населба: Влае  
Локација:  
Површина: 140 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 700 €
Депозит: 700 €
Провизија: 50%

Се издава празен локал во Скопје, Влае со површина од 140 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 700 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Vlae so povrshina od 140 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 700 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Vlae so povrshina od 140 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 700 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.