Novel Real Estate Logo

F0742 - Издавање - Локал, Центар

Општи информации:

Последна промена: 20/06/2022  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 88 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Број на купатила:
Тераса: 90 

Финансиски Информации:

Цена: 500 €
Депозит: 500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава локал во Скопје, Центар со површина од 88 m2. Екстра: Цена: 500 EUR
Se izdava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 88 m2. Ekstra: Cena: 500 EUR

Актуелни огласи

Се продава Куќа во Тафталиџе 1 238 m²
450000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 120 m²
540 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 80 m²
108000 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 88 m2. Ekstra: Cena: 500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links