Новел Недвижности

Се издава Локал во Дебар Маало, Шифра: F0635

Општи информации:

Последна промена: 21/10/2020  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 120 m²
Број на соби:
Кат: пр+1 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Имотен лист:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 700 €
Депозит: 700 €
Провизија: 50%

Се издава празен локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 120 m2. Екстра: Излог, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 700 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 120 m2. Ekstra: Izlog, Nova Zgrada, Parking. Cena: 700 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 75 m²
350 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 85 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 77 m²
320 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 38 m²
33000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 120 m2. Ekstra: Izlog, Nova Zgrada, Parking. Cena: 700 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.