Novel Real Estate Logo

E2501 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 07/08/2023  
Населба: Центар  
Локација: ул.Вељко Влаховиќ 
Површина: 100 m²
Број на соби:
Кат:
Број на купатила:
Тераса: да 
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 950 €
Депозит: 950 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 950 EUR
Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 950 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 950 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links