Novel Real Estate Logo

E2476 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 06/02/2023  
Населба: Центар  
Локација: Бул.Илинден 
Површина: 120 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Реновиран. Цена: 0 EUR
Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Renoviran. Cena: 0 EUR

Слични Огласи

Се издава Канцеларија во Центар 120 m²
500 €
Се издава Канцеларија во Центар 120 m²
2000 €
Се издава Канцеларија во Центар 118 m²
1420 €
Се издава Канцеларија во Центар 117 m²
750 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Renoviran. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links