Novel Real Estate Logo

E2475 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 06/02/2023  
Населба: Центар  
Локација: бул.Илинден 
Површина: 92 m²
Број на соби:
Кат: сут 
Број на купатила:
Двор: +16м2 двор 
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 92 m2. Екстра: Реновиран. Цена: 0 EUR
Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 92 m2. Ekstra: Renoviran. Cena: 0 EUR

Слични Огласи

Се издава Канцеларија во Центар 90 m²
500 €
Се издава Канцеларија во Центар 91 m²
700 €
Се издава Канцеларија во Центар 90 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 95 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 92 m2. Ekstra: Renoviran. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links