Novel Real Estate Logo

E2361 - Издавање - Канцеларија, Аеродром

Општи информации:

Последна промена: 06/12/2021  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 63 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Лифт:
Нова Зграда:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 400 €
Депозит: 400 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 63 m2. Екстра: Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Клима, Лифт. Цена: 400 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 63 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima, Lift. Cena: 400 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 2 50 m²
350 €
Се издава Стан во Кисела Вода 85 m²
500 €
Се издава Кат од куќа во Козле 152 m²
350 €
Се издава Стан во Карпош 1 130 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 63 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima, Lift. Cena: 400 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links