Novel Real Estate Logo

E2262 - Издавање - Канцеларија, Козле

Општи информации:

Последна промена: 05/07/2023  
Населба: Козле  
Локација:  
Површина: 240 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 2700 €
Депозит: 2700 €
Провизија: 50%

Опис:

Се изнајмува деловен простор, погоден за канцелариско работење, на само 5 минути од Центар. Деловниот простор располага со површина од 240м2, отворен простор кој може да се прилагоди според сопствени потреби, слободна паркинг зона, со паркинг места пред објект. Постои можност според потребите на клиентот да се изнајмат дополнителни уште 420м2 простор на мезанин, опремен со канцелариски мебел.

Se iznajmuva deloven prostor, pogoden za kancelarisko rabotenje, na samo 5 minuti od Centar. Delovniot prostor raspolaga so povrshina od 240m2, otvoren prostor koj moze da se prilagodi spored sopstveni potrebi, slobodna parking zona, so parking mesta pred objekt. Postoi moznost spored potrebite na klientot da se iznajmat dopolnitelni ushte 420m2 prostor na mezanin, opremen so kancelariski mebel.

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Карпош 3 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 38 m²
450 €
Се издава Стан во Карпош 4 70 m²
300 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 133 m²
185000 €

Agencija Novel Nedviznosti:

Se iznajmuva deloven prostor, pogoden za kancelarisko rabotenje, na samo 5 minuti od Centar. Delovniot prostor raspolaga so povrshina od 240m2, otvoren prostor koj moze da se prilagodi spored sopstveni potrebi, slobodna parking zona, so parking mesta pred objekt. Postoi moznost spored potrebite na klientot da se iznajmat dopolnitelni ushte 420m2 prostor na mezanin, opremen so kancelariski mebel.


Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links