Novel Real Estate Logo

E2220 - Издавање - Канцеларија, Дебар Маало

Општи информации:

Последна промена: 15/08/2022  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 134 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Година на градба: 2019 
Двор: 97 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 1200 €
Депозит: 1200 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 134 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1200 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 134 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1200 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 67 m²
300 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 170 m²
1000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 119 m²
700 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 125 m²
900 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 134 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1200 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links