Novel Real Estate Logo

E2216 - Издавање - Канцеларија, Центар - Универзална Сала

Општи информации:

Последна промена: 12/03/2021  
Населба: Центар - Универзална Сала  
Локација: ул.Рајко Жинзифов 
Површина: 68 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси  
Реновиран:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 500 €
Депозит: 500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 68 m2. Екстра: Реновиран, Кујнски елементи, Паркинг, Кујнски апарати. Цена: 500 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 68 m2. Ekstra: Renoviran, Kujnski elementi, Parking, Kujnski aparati. Cena: 500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 90 m²
800 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
1750 €
Се издава Стан во Капиштец 57 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 101 m²
650 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 68 m2. Ekstra: Renoviran, Kujnski elementi, Parking, Kujnski aparati. Cena: 500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.