Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1, Шифра: E2204

Општи информации:

Последна промена: 21/11/2020  
Населба: Тафталиџе 1  
Локација:  
Површина: 240 m²
Број на соби:
Кат: сутерен + приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Двор: +85м2 
Клима:
Сопствено парно:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 2400 €
Депозит: 2400 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 2400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 2400 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 75 m²
350 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 85 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 77 m²
320 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 38 m²
33000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 2400 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.