Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Дебар Маало, Шифра: E2196

Општи информации:

Последна промена: 19/11/2020  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 127 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Број на купатила:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 550 €
Депозит: 550 €
Провизија: 50%

Се издава канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 127 m2. Екстра: Нова Зграда. Цена: 550 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 127 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 550 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 75 m²
350 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 85 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 77 m²
320 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 38 m²
33000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 127 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 550 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.