Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Дебар Маало, Шифра: E2183

Општи информации:

Последна промена: 21/05/2020  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 30 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 30 m2. Екстра: Цена: 250 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 30 m2. Ekstra: Cena: 250 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
3000 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 50 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Центар 104 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 30 m2. Ekstra: Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.