Novel Real Estate Logo

E2165 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 23/03/2023  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 155 m²
Број на соби:
Кат: мезанин 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Греење на струја:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 1300 €
Депозит: 1300 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 155 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 1300 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 155 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1300 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 65 m²
400 €
Се издава Куќа во Центар 276 m²
1800 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 155 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1300 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links