Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Карпош 2, Шифра: E2094

Општи информации:

Последна промена: 05/09/2019  
Населба: Карпош 2  
Локација:  
Површина: 244 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 2440 €
Депозит: 2440 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 244 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера. Цена: 2440 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 244 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 2440 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 244 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 2440 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.