Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Центар, Шифра: E2032

Општи информации:

Последна промена: 21/05/2020  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 115 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 300 €
Депозит: 300 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 300 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 300 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
3000 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 50 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Центар 104 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 300 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.