Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Дебар Маало, Шифра: E2028

Општи информации:

Последна промена: 22/03/2019  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 160 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:

Финансиски Информации:

Цена: 1600 €
Депозит: 1600 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 160 m2. Екстра: Цена: 1600 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 160 m2. Ekstra: Cena: 1600 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 160 m2. Ekstra: Cena: 1600 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.