Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Центар, Шифра: E2017

Општи информации:

Последна промена: 06/03/2020  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 570 m²
Број на спални:
Кат: пр+2 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Двор: 280 
Клима:
Интернет:
Лифт:
Нова Зграда:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 570 m2. Екстра: Клима, Интернет, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Камера, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 570 m2. Ekstra: Klima, Internet, Lift, Nova Zgrada, Parking, Kamera, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
3000 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 50 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Центар 104 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 570 m2. Ekstra: Klima, Internet, Lift, Nova Zgrada, Parking, Kamera, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.