Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Центар, Шифра: E1870

Општи информации:

Последна промена: 10/10/2018  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 1041 m²
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 1041 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 1041 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 1041 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.