Novel Real Estate Logo

E1834 - Издавање - Канцеларија, Тафталиџе 1

Општи информации:

Последна промена: 20/03/2023  
Населба: Тафталиџе 1  
Локација:  
Површина: 180 m²
Кат: 1+пот 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Греење на струја:
Интернет:
Реновиран:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 180 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Интернет, Реновиран, Паркинг. Цена: 1500 EUR
Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 180 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Internet, Renoviran, Parking. Cena: 1500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Карпош 3 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 38 m²
450 €
Се издава Стан во Карпош 4 70 m²
300 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 41 m²
85000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 180 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Internet, Renoviran, Parking. Cena: 1500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links