Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Кисела Вода, Шифра: E1823

Општи информации:

Последна промена: 05/12/2018  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 450 m²
Број на соби: 21 
Кат: мезанин 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Централно Парно:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 450 m2. Екстра: Централно Парно, Паркинг, Клима. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 450 m2. Ekstra: Centralno Parno, Parking, Klima. Cena: 1500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 450 m2. Ekstra: Centralno Parno, Parking, Klima. Cena: 1500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.