Novel Real Estate Logo

E1677 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 28/06/2022  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 130 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Имотен лист:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 800 €
Депозит: 800 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 130 m2. Екстра: Употребна дозвола. Цена: 800 EUR
Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 130 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola. Cena: 800 EUR

Актуелни огласи

Се продава Куќа во Тафталиџе 1 238 m²
450000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 120 m²
540 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 80 m²
108000 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 130 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola. Cena: 800 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links