Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Центар, Шифра: E1650

Општи информации:

Последна промена: 09/05/2019  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 65 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 300 €
Депозит: 300 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 65 m2. Екстра: Сопствено парно, Употребна дозвола, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 300 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 65 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 300 EUR

Слични Огласи

Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Центар 60 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Центар 65 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 60 m²
260 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 65 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 300 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.