Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Капиштец, Шифра: E1622

Општи информации:

Последна промена: 16/05/2019  
Населба: Капиштец  
Локација:  
Површина: 24 m²
Број на соби:
Кат: високо приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Централно Парно:

Финансиски Информации:

Цена: 150 €
Депозит: 150 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 24 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 150 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 24 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 150 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 24 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 150 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.