Novel Real Estate Logo

E1558 - Издавање - Канцеларија, Аеродром

Општи информации:

Последна промена: 25/11/2021  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 300 m²
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1500 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 2 50 m²
350 €
Се издава Стан во Кисела Вода 85 m²
500 €
Се издава Кат од куќа во Козле 152 m²
350 €
Се издава Стан во Карпош 1 130 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links