Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Центар, Шифра: E1537

Општи информации:

Последна промена: 14/03/2019  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 44 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Реновиран:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 44 m2. Екстра: Реновиран, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 250 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 44 m2. Ekstra: Renoviran, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 250 EUR

Слични Огласи

Се издава Канцеларија во Центар 45 m²
200 €
Се издава Канцеларија во Центар 45 m²
200 €
Се издава Канцеларија во Центар 49 m²
200 €
Се издава Канцеларија во Центар 42 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 44 m2. Ekstra: Renoviran, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.