Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Центар, Шифра: E1504

Општи информации:

Последна промена: 18/03/2019  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 112 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Ориентација: југ 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 1100 €
Депозит: 1100 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 112 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Употребна дозвола, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 1100 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 112 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1100 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 112 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1100 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.