Novel Real Estate Logo

E1299 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 10/09/2021  
Населба: Центар  
Локација: ул. Наум Наумовски Борче 
Површина: 70 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Година на градба: 2013 
Клима:
Лифт:
Нова Зграда:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 700 €
Депозит: 700 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 70 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда, Аларм, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Клима. Цена: 700 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 70 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Alarm, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima. Cena: 700 EUR

Слични Огласи

Се издава Канцеларија во Центар 69 m²
700 €
Се издава Канцеларија во Центар 65 m²
650 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 70 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Alarm, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima. Cena: 700 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links