Novel Real Estate Logo

E1031 - Издавање - Канцеларија, Капиштец

Општи информации:

Последна промена: 05/01/2021  
Населба: Капиштец  
Локација:  
Површина: 110 m²
Број на соби:
Кат: сутерен 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 440 €
Депозит: 440 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Капиштец со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 440 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 440 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 280 m²
1250 €
Се издава Куќа во Црниче 350 m²
1600 €
Се издава Куќа во Трнодол 250 m²
1000 €
Се издава Куќа во Железара 320 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 440 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.