Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Центар, Шифра: E0950

Општи информации:

Последна промена: 03/09/2019  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 450 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Греење на струја:
Имотен лист:
Лифт:
Реновиран:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 3150 €
Депозит: 3150 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 450 m2. Екстра: Лифт, Реновиран, Греење на струја, Паркинг, Употребна дозвола, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 3150 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 450 m2. Ekstra: Lift, Renoviran, Greenje na struja, Parking, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 3150 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 450 m2. Ekstra: Lift, Renoviran, Greenje na struja, Parking, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 3150 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.