Novel Real Estate Logo

E0756 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 09/05/2022  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 123 m²
Број на соби:
Кат:
Број на купатила:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Лифт:

Финансиски Информации:

Цена: 1000 €
Депозит: 1000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 123 m2. Екстра: Лифт, Сопствено парно. Цена: 1000 EUR
Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 123 m2. Ekstra: Lift, Sopstveno parno. Cena: 1000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 36 m²
240 €
Се издава Куќа во Црниче 270 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 50 m²
300 €
Се продава Куќа во Матка 80 m²
110000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 123 m2. Ekstra: Lift, Sopstveno parno. Cena: 1000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links