Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Центар, Шифра: E0175

Општи информации:

Последна промена: 21/12/2017  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 100 m²
Број на соби:
Кат: пр 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Интернет:
Имотен лист:
Реновиран:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 500 €
Депозит: 500 €
Провизија: 50%

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Реновиран, Употребна дозвола, Интернет. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Renoviran, Upotrebna dozvola, Internet. Cena: 500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 160 m²
600 €
Се издава Стан во Водно 90 m²
400 €
Се издава Стан во Козле 68 m²
600 €
Се издава Канцеларија во Центар 53 m²
330 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Renoviran, Upotrebna dozvola, Internet. Cena: 500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.