Novel Real Estate Logo

C0734 - Издавање - Куќа, Жданец

Општи информации:

Последна промена: 14/04/2022  
Населба: Жданец  
Локација:  
Површина: 900 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: приземје + кат + пот 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: да 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 5000 €
Депозит: 5000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празна куќа во Скопје, Жданец со површина од 900 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор, Аларм, Камера. Цена: 5000 EUR
Se izdava prazna kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 900 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Alarm, Kamera. Cena: 5000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 36 m²
240 €
Се издава Куќа во Црниче 270 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 50 m²
300 €
Се продава Куќа во Матка 80 m²
110000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 900 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Alarm, Kamera. Cena: 5000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links