Novel Real Estate Logo

C0719 - Издавање - Куќа, Центар

Општи информации:

Последна промена: 02/09/2021  
Населба: Центар  
Локација: ул.Железничка 
Површина: 276 m²
Број на соби:
Кат: приземје +2 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: да 
Клима:
Централно Парно:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 1800 €
Депозит: 1800 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празна куќа во Скопје, Центар со површина од 276 m2. Екстра: Клима, Употребна дозвола, Централно Парно, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1800 EUR
Se izdava prazna kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 276 m2. Ekstra: Klima, Upotrebna dozvola, Centralno Parno, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1800 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Водно 55 m²
500 €
Се издава Стан во Водно 60 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 94 m²
550 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 276 m2. Ekstra: Klima, Upotrebna dozvola, Centralno Parno, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1800 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links