Novel Real Estate Logo

C0709 - Издавање - Куќа, Бардовци

Општи информации:

Последна промена: 20/09/2021  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 550 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: сутерен+приземје+кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса:
Двор: да 
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 5000 €
Депозит: 5000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 550 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 5000 EUR
Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 550 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 5000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Козле 205 m²
1300 €
Се издава Кат од куќа во Козле 152 m²
350 €
Се продава Куќа во Матка 80 m²
110000 €
Се издава Стан во Аеродром 56 m²
350 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 550 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 5000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links