Novel Real Estate Logo

C0698 - Издавање - Куќа, Бардовци

Општи информации:

Последна промена: 12/03/2021  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 400 m²
Број на соби: 10 
Број на спални:
Кат: пр+2+пот 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: +100м2 
Двор: 450м2 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 3000 €
Депозит: 3000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 3000 EUR
Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 3000 EUR

Слични Огласи

Се издава Куќа во Бардовци 400 m²
3000 €
Се издава Куќа во Бардовци 401 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 3000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.