Новел Недвижности

Се издава Куќа во Бардовци, Шифра: C0677

Општи информации:

Последна промена: 29/04/2020  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 320 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+1 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: да 
Двор: 500м2 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 1200 €
Депозит: 1200 €
Провизија: 50%

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 320 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1200 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 320 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1200 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
3000 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 50 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Центар 104 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 320 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1200 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.