Новел Недвижности

Се издава Куќа во Пржино, Шифра: C0629

Општи информации:

Последна промена: 12/04/2019  
Населба: Пржино  
Локација:  
Површина: 410 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: високо приземје + кат 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси  
Двор: 680м2 
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 1600 €
Депозит: 1600 €
Провизија: 50%

Се издава наместена куќа во Скопје, Пржино со површина од 410 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 1600 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Przino so povrshina od 410 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 1600 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, Przino so povrshina od 410 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 1600 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.