Новел Недвижности

Се издава Куќа во Бардовци, Шифра: C0627

Општи информации:

Последна промена: 03/12/2018  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 400 m²
Кат: сут+пр+2 ката 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Година на градба: 2016 
Двор: 800 
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 3500 €
Депозит: 3500 €
Провизија: 50%

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Нова Зграда, Гаража. Цена: 3500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Garaza. Cena: 3500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Garaza. Cena: 3500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.