Новел Недвижности

Се издава Куќа во Жданец, Шифра: C0609

Општи информации:

Последна промена: 06/03/2019  
Населба: Жданец  
Локација:  
Површина: 300 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+2 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 150м2 
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%

Се издава наместена куќа во Скопје, Жданец со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 1500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 100 m²
350 €
Се издава Стан во Центар 72 m²
350 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €
Се издава Кат од куќа во Водно 110 m²
350 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 1500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.