Новел Недвижности

Се издава Куќа во Козле, Шифра: C0607

Општи информации:

Последна промена: 18/01/2019  
Населба: Козле  
Локација: ул.Козле 
Површина: 350 m²
Број на соби: 10 
Кат: сут+пр+1 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Двор: 200 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 1600 €
Депозит: 1600 €
Провизија: 50%

Се издава празна куќа во Скопје, Козле со површина од 350 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 1600 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1600 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1600 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.