Novel Real Estate Logo

C0586 - Издавање - Куќа, Водно

Општи информации:

Последна промена: 20/11/2020  
Населба: Водно  
Локација: ул. Ганчо Хаџипанзов 
Површина: 250 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+1+пот 
Ентериер: Празен  
Подрум: +70м2 
Двор: 500м2 
Клима:
Централно Парно:

Финансиски Информации:

Цена: 1000 €
Депозит: 1000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празна куќа во Скопје, Водно со површина од 250 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 1000 EUR
Se izdava prazna kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 250 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
1750 €
Се издава Стан во Капиштец 57 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 101 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Карпош 3 115 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 250 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.