Новел Недвижности

Се издава Куќа во Водно, Шифра: C0564

Општи информации:

Последна промена: 06/02/2020  
Населба: Водно  
Локација: ул. Славејко Арсов 
Површина: 300 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+1+пот 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Сопствено парно:
Греење на струја:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 1150 €
Депозит: 1150 €
Провизија: 50%

Се издава наместена куќа во Скопје, Водно со површина од 300 m2. Екстра: Греење на струја, Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1150 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 300 m2. Ekstra: Greenje na struja, Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1150 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 118 m²
1100 €
Се издава Канцеларија во Центар 94 m²
550 €
Се издава Куќа во Бардовци 320 m²
1200 €
Се издава Стан во Аеродром 53 m²
350 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 300 m2. Ekstra: Greenje na struja, Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1150 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.