Новел Недвижности

Се издава Куќа во Бардовци, Шифра: C0494

Општи информации:

Последна промена: 14/08/2019  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 300 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: сут+пр+кат 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси 
Година на градба: 2003 
Двор: 500м2 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 118 m²
1100 €
Се издава Канцеларија во Центар 94 m²
550 €
Се издава Куќа во Бардовци 320 m²
1200 €
Се издава Стан во Аеродром 53 m²
350 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.