Новел Недвижности

Се издава Куќа во Тафталиџе 2, Шифра: C0446

Општи информации:

Последна промена: 25/10/2018  
Населба: Тафталиџе 2  
Локација:  
Површина: 300 m²
Кат: пр+1 
Ентериер: Празен  
Двор: 100 
Вкупна површина на плац: 400 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 1600 €
Депозит: 1600 €
Провизија: 50%

Се издава празна куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1600 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1600 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 65 m²
300 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 90 m²
600 €
Се издава Стан во Водно 85 m²
500 €
Се издава Куќа во Кисела Вода 135 m²
1300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1600 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.